Valparna 4 veckor

 
Valparna är idag 4veckor. Dom flyttade för ett par dagar sedan ur valplådan och fick istället bo i hela valprummet, och tänk så kul dom tyckte det var, ett helt rum att röja runt i och leka kull i.
Till helgen blir det flytt ut till vardagsrummet istället då valprummet blir för litet och det är dags för dom att få en egen utgång till baksidan.
 
 
Dom har även fått vara med de andra hundarna i flocken nu och det går kanon. Tikarna älskar valparna, däremot tycker pappa Teyron att dom är lite småäckliga när de ska klättra och pussa på honom hela tiden. Att det är hans egna bebisar eller någon annans valpar spelar ingen roll, valpar är bara äckliga tydligen. Han ligger därför hellre i soffan och tittar på dom på avstånd än på golvet.
Till helgen kommer det blivande valpköpare och hälsar på och jag tycker det ska bli jätteroligt.
 
Valparna väger nu mellan 3,5-4kg, det ökar fort i vikt och storlek.  Dom älskar att äta maten, även om det är gott att dia också fortfarande.
Mamma Medusa tycker nog att det är ganska skönt att valparna är påväg att gå över till vanlig mat, för dom är inte bara stora och har det trångt vid mjölkbaren nu, utan de sylvassa tänderna har  även tittat fram och dom är ju långt ifrån försiktiga när det vankas mat.
Förutom mat är det även väldigt populärt att köra brottningsmatcher med syskonen, bli osams så det slutar med att någon bebis gråter, riva och tugga sönder tidningar, bada fötterna i vattenskålen, döda gosedjur, bita i fingrarna, tugga på allas kläder, tugga på allas tår och gärna i flock attackera byxbenen och helst se till att fälla byxbäraren. Det är mycket mycket roligt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0