Utflykt

 
Ikväll blev det en sväng till Kungsbyn med hundarna, som vi brukar göra på helgerna. Men denna gången fick mamma Medusa följa med och få en paus ifrån valparna:) 
 
 
 
Valkyria, Medusa och Kuvo (Valkyrias bror) leker bra tillsammans. Roy springer mest omkring med sin  boll och Teyron "tjuren Ferdinand" är mest i sin egna lilla värld i ett annat hörn av hagen och luktar på blommor<3 
 
 
 
Det är första gången Medusa varit iväg från valparn och även första gången hon fått springa lös på flera veckor. Hon skötte sig som vanligt galant och är otroligt uppmärksam och kontaktsökande, henne skulle man tunna träna och tävla lydnad med, hon är kanonduktig :) 
Hon orkade springa och leka på rätt bra endå för att ha varit "still" så länge, men nu är hela högen helt slut och sover på rygg i sofforna framför teven.

Valparna 7 veckor

 
Hjälp!! Sju veckor har redan gått och jag börjar få separationsångest:/ nu är det full rulle fram till leverans. Vi ska få shuntresultaten, de ska vaccineras, chipmärkas och besiktas och sen är det dags för flytt.
 
 
Vi försöker förbereda valparna så gott det går med det mesta så idag har vi åkt bil, de gick kanon. I förra veckan var dom ute och lekte i spöregn och dundrande åska, inga problem. I helgen var det festival i stan och konserterna dånade och dunkade hem till oss, men de brydde sig som vanligt inte. Dessutom har vi fått vattenläcka hemma så dom har nu även fått veta hur borrmaskiner, släggor, sågar och hammare låter. Och framförallt hur det låter när man bilar upp betongplattan i tvättstugan och sovrum mm. Hela huset skakade när de hackade sönder betongen MEN valparna sov och snarkade på rygg i vardagsrummet utan att så mycket som lyfta på ögonlocken, precis som de vuxna hundarna. 
Självklart känns det hemskt att vattenläckan kom så olägligt, det är total kaos här hemma men ska man försöka se positivt på saker så är det ju bra träning för valparna:)
 
 
 
Valparna hjälper mer än gärna till med tvätten också, inte att tvätta den, hänga upp den på tork eller att vika ihop den när den är torr. Däremot att riva ner den rena tvätten, ha dragkamp och smutsa ner den är extra kul, dom är såååå duktiga ;) 
 
 
Vill även passa på att tacka alla underbara som skriver så fint i gästboken. Det är så himla kul och läsa, det värmer massor, tack <3

Valparna 6veckor

I onsdags blev dom hela 6 veckor!!
Dom växer och mår toppen och spenderar större delen av dagarna i trädgården och busar.
Dom är även enormt duktiga på att kissa och bajsa direkt dom kommer ut, dom fattade det direkt <3
 
 
 
 
 
 I dag hade vi valpspekulantbesök hemma igen så nu är även den sista hanen tingad och ska flytta till Bålsta. Nära och bra så det känns toppen. De andra valparna ska flytta till Vallby utanför Enköping, Hedemora, Singö, Nynäshamn och två stycken stannat hemma i familjen. 
Det är bara två veckor till leverans och det känns både kul och jobbigt. Ser fram emot att valparna ska få flytta till sina nya underbara hem och alla härliga och förväntansfulla valpköpare men samtidigt kommer jag sakna dom så enorm, det kommer bli ett par jobbiga dagar för oss att skiljas från dom, men som tur är så flyttar ingen av dom speciellt långt.
 
 
 Mamma Medusa älskar när vi får besök av alla valpköpare, då får man extra mycket mys och uppmärksamhet. Och när vi säger hejdå till besökarna vid dörren så passar hon på att äta upp grädden vi haft till kladdkakan, underbara hund <3
 

Valparna 5 veckor + "Till salu"

 
Valparna blev i onsdags 5 veckor och jag har helt enkelt inte hunnit uppdatera "nyheter" förän nu. Det har varit full rulle som vanligt och lite till. Vi har haft flera blivande valpköpare på besök här hemma och det har varit enormt roligt. Känns otroligt bra och det känns än så länge som att vi har hittat helt rätt människor för våra älsklingar. 
Valparna har fått flytta från valprummet ut till vardagsrummet nu så de har egen utgång till gården. Där umgås dom nu med hela flocken så de socialiseras mer. Vi har även äntligen fått gräsmattan till baksidan på plats så nu kan valparna vara ute och leka också. Och hej och hå vad det leks vill jag lova!! 
 
 
 
 
Vi har nu endast en valp kvar som är otingad, och det är valp nr 7 "Greatire's Armageddon", valpen som har vitt halsband. Lägger upp några bilder nedan. Intresserade är mer än välkomna att höra av sig. 
 
 
 
 
 
 
Säljes gärna till utställningsintresserade men är absolut inget krav att vara det.

RSS 2.0