Valparna 7 veckor

 
Hjälp!! Sju veckor har redan gått och jag börjar få separationsångest:/ nu är det full rulle fram till leverans. Vi ska få shuntresultaten, de ska vaccineras, chipmärkas och besiktas och sen är det dags för flytt.
 
 
Vi försöker förbereda valparna så gott det går med det mesta så idag har vi åkt bil, de gick kanon. I förra veckan var dom ute och lekte i spöregn och dundrande åska, inga problem. I helgen var det festival i stan och konserterna dånade och dunkade hem till oss, men de brydde sig som vanligt inte. Dessutom har vi fått vattenläcka hemma så dom har nu även fått veta hur borrmaskiner, släggor, sågar och hammare låter. Och framförallt hur det låter när man bilar upp betongplattan i tvättstugan och sovrum mm. Hela huset skakade när de hackade sönder betongen MEN valparna sov och snarkade på rygg i vardagsrummet utan att så mycket som lyfta på ögonlocken, precis som de vuxna hundarna. 
Självklart känns det hemskt att vattenläckan kom så olägligt, det är total kaos här hemma men ska man försöka se positivt på saker så är det ju bra träning för valparna:)
 
 
 
Valparna hjälper mer än gärna till med tvätten också, inte att tvätta den, hänga upp den på tork eller att vika ihop den när den är torr. Däremot att riva ner den rena tvätten, ha dragkamp och smutsa ner den är extra kul, dom är såååå duktiga ;) 
 
 
Vill även passa på att tacka alla underbara som skriver så fint i gästboken. Det är så himla kul och läsa, det värmer massor, tack <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0